0 Läs mer >>
Idag var vi till IKEA och tittade lite. Jag hittade lite saker som nu skall inköpas när pengarna kommer in :)
T.ex. en leksakslåda till alla Neos leksaker :) jätte fin och gör att rummet ser mer städat ut än när det ligger i de gamla kartongerna.

Sen så tittade jag lite på ett nytt köksbord och 6 stolar, men det blir dyrt så det tar vi en annan gång :)
och så en soffa för ca. 4500 :)
ska kolla lite på blocket så får vi se :)
P & K

IKEA :)

0 Läs mer >>
Det var tydligen 100år sedan jag skrev typ :P så vad har hänt? Mjo jag har varit i Sthlm och hälsat på. Neo har husvagnat och Andreas kom ner en sväng  på sin lediga tid.
Jag har fyllt år :D wohooo! men typ alla var bortresta :/ Åt lunch med farmor tidigare i veckan för hon var inte hemma på min dag :) Firade dagen i gamla stan och stan med Andreas och Bengt. Vi gick runt och bara tittade lite då jag redan fått presenter från de båda :D

Bengt:
Grön skjorta/tunika, t-shirt med Papegoja+ankare= sailor, svarta skor(skitsnygga!!) och ett mega fint armband som han gjort själv! :)
Andreas: Rutig skjorta/tunika, stor mysig t-shirt/blus/tunika :P och två svarta skärp.

Jag gick på stan varsin dag med killarna och fick leka "peka-leken" :) På kvällen på min födelsedag mötte vi upp Janne och mamma och så gick vi till Mongolia. Så Jag, mamma, Janne och Andreas åt middag och hade trevligt. Jag fick av mormor H&M-presentkort 500:- och samma lika av mamma värt 200:- :)
Senare på kvällen så bestämde vi oss för att åka hem till moster som precis kommit hem från mer än en vecka på KS, och där var även Sussie, Pierre och Jonathan. Så vi satt där hela kvällen, alla vuxna utom jag drack vin och öl och grejer och hade allmänt trevligt :) Så vart det att mamma sov hos Janne och jag och Andreas gick från vägen hem :) Somnade som stockar och vaknade pigga och glada :) En bra födelsedag :)

Pappa och systrarna var på landet med faster, kusiner och farmor. Mormor och morfar är i Sveg hos Gudmormor Ulla :) och sen.... Jaaa.... det var dom. Vännerna är på Gran Canaria och solar och badar och njuter av Spaniens VM-guld :)

Sen har jag fått en massa grattis på Facebook och de värmer de också :)

Nu sitter jag hemma hos familjen Norling. Neo sover och senare ska vi iväg och titta på ett hus. Bara för skojsskull, för att det är kul att gå på visning. Men en dag ska jag ha råd att köpa ett alldeles eget hus! :)

Ojdå!