0 Läs mer >>
 
FOTO: Martina

Mamma Mamma Mamma!! T...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
FOTO: Martina

Julafton

0 Läs mer >>
Så sitter vi här... och jorden verkar inte gå under så värst mycket faktiskt... ;) 

 

The End is nigh!
And past!
Maybe just late... fashionably so.

och nu då...?

1 Läs mer >>
Igår så hämtade jag Neo i Uppsala. Härligt! :) Efter det så åkte vi hem till Thomas, första gången dom skulle få ses.
Vi mötte Thomas strax utanför då han skulle pinna iväg till affären en snabbis, så då passade jag och Neo på att hoppa på en K-brunn och skicka en varsin puss till Thomas mamma. Jag förklarade för Neo att Thomas mamma var en ängel och då får man skicka pussar till himlen.
"Mamma, jag når inte att pussa ända till himmelen..." 
"Jag vet hjärtat, det är därför man skickar en slängpuss!"
"Jag kan det mamma!"
Så skickade han en till slängpuss med hela handen  
"Mamma, änglarna bor på stjärnorna"
"Det tror jag också älskling"
 
När vi kom hem till Thomas var allt jätte spännande, speciellt hans träningsverktyg. Neo var också snabb att hitta Nallarna, som han lekte med när Thomas kom hem från affären. Sen börjades det med maten. Thomas hackade lök och Neo skalade vitlök. Det värmde i hjärtat att se dem stå brevid varrandra och laga mat, speciellt Neo som verkade tycka det var både kul och spännande, inte ett dugg blyg. Pasta med köttfärssås stod på menyn efter att Neo fått bestämma, och han åt jätte bra! Han tyckte det var jätte gott, precis som sin mamma ♥ 

Efter maten så var det bus och stök i soffan, och mina killar hade jätte kul! Vet inte vem som hade roligast, men jag vet vem som vart tröttast och det var inte Neo ;) Neo trivdes som fisken i vattnet och sen fick han spela olika spel på Thomas iphone. När klockan vart mycket var det dags att klä på sig och gå till tunnelbanan och åka hem. "Mamma, kan vi komma hit igen nån dag?"
Klart vi kan LillGodis! 
 
Jag är så glad att jag har Thomas, allting känns så fruktansvärt bra. Nu blir det en ganska lång period som vi inte kommer ses lika mycket som vi brukar, just för att jag har Neo, och vi kommer inte ses själva någonting.
Det var första gången de sågs igår, och jag är fortfarande lite rädd att de ska bli annorlunda mellan oss efter denna "prövning". Neo är ju ändå det störta och bästa i mitt liv, och man får inte mig utan Neo på köpet. Är man en del i mitt liv så är man en del i Neos liv och med tanke på vilken stor del Thomas är i mitt liv, så kommer han bli en stor del i Neos liv, precis som att Neo kommer bli en del av hans liv... Det är en stor grej, och hur vet man att någon är redo att dela sitt liv med ett barn som inte är ens eget? Jag vill ju inget hellre än att starta VÅRAT liv med Thomas, hur gör man det på bästa sätt när man har ett plus i kanten...? Kanske tänker jag för mycket, oroar mig för mycket. Jag älskar Thomas, och jag vill verkligen inte förlora honom... Neo kommer alltid först! Neo kommer alltid betyda mest! Håll era tummar att jag kommer ha båda mina killar i mitt liv ♥
Det var så skönt att skypa med honom idag på fm. Höra hans röst och se honom le. Nästan så jag kunde känna hans doft fast han inte var här 
 
 
 
Jag kan verka galen
Som hänger här med dig
Men bara att jag fått chansen
Betyder allt för mig
Du är klart speciell
Ja du är min modell
Det kan låta knasigt
Du kanske blir förskräckt
Jag kan verka galen
Men det känns perfekt

Kanske verkar det jätteknäppt
men ändå är det sant
Du strålar och du gnistrar
En slipad diamant
Du är klart speciell
Och du kör för fulla spjäll
Det kan låta knasigt
men jag föll direkt
Jag kan verka galen
Men det känns perfekt

Och det är svårt
Svårt att förstå
Allt rullar på
Så snabbt ändå
Och du bara gasar
Bromsar aldrig in
Du bara gasar

Ja, alltså, folk har sagt att jag fånar mig
En tokig, fix idé
Men jag tror, faktiskt, att det ordnar sig
Bara du är med
Du är klart speciell
Du är helt sensationell
Det kan låta knasigt
att du har sån effekt
Jag kan verka galen
Men det känns perfekt

Ja, det känns perfekt
Ja, det känns perfekt! ♥
 
(Den perfekta blandningen mellan Neo och Thomas)

First Date!

0 Läs mer >>
Åh! På söndag vill jag gå på skansens julmarknad med Neo. Kankse titta lite på djur som är vakna och hitta någon sista julklapp...
På måndag är det sen julafton med mamma, systrarna, mormor och morfar, moster m. familj. Mysigt mysigt! <3
Thomas och Neo ska få träffas IRL också för första gången nu när han är nere. Dom kan ju inte bara ses över skype ;)
Jag vet att när vi var yngre så tog min farmor (Uffes mamma) med mig och mina syskon (på Uffes sida) på Disney on Ice. Hon var liksom klistret som höll ihop oss innan Sessan kom in i bilden.
Nu många år senare så ska jag för första gången ta med mig Neo på detta och jag hoppas han kommer tycka om de! med oss hoppas jag att Thomas kommer. Får se hur han jobbar <3
Sen ska vi fira nyår tillsammans också, vart vi nu ska vara i år...?
 
Det ska bli så mysigt! Jag längtar! Imorgon kommer han! Min LillGodis <3
 

20 december - 6 Janua...

0 Läs mer >>
En ung kille från en by i Norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:
- Har du någon säljerfarenhet?
- Nåååå, jooo, nok har ja jobbat som säljare hemma i skogarna.
Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig för att anställa honom.
- Du kan börja imorgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag.
Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan.
- Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen.
- En.
Då blev chefen lite fundersam och sade:
- Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?
- 1 911 138 kronor.
Chefen blev mycket överraskad och upprepade beloppet:
- 1 911 138 kr?! Vad sålde du då till honom?
- Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok. Därefter sålde jag en stor metkrok. Sen blev det ett metspö. När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten. Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer. Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen.
Chefen, som nu var i chocktillstånd sade:
- Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil?
Då svarade killen glatt:
- Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå var förstörd!
 
 
 
 
En kvinna kom in hos doktorn och berättade att hennes sexliv var dåligt eftersom hennes make inte verkade intresserad av att ha sex längre. Doktorn undrade om hon testat viagra, och hon svarade att hennes make inte ville veta av några piller. Han tog inte ens Panodil mot huvudvärk. Doktorn sa att hon kunde smyga ner pillret i hans kaffe, eftersom det inte lämnar någon eftersmak. Kvinnan lovade att hon skulle prova detta.
Två veckor senare var hon tillbaka på läkarmottagningen och doktorn frågade hur det hade gått. Hon svarade att det hade varit en hemsk upplevelse.
- På vilket sätt? undrade doktorn.
- Jo, jag gjorde som du sa, stoppade pillret i hans kaffe och det gav omedelbar effekt. Han slet undan allting på bordet, slängde upp mig på det och älskade passionerat med mig. Det var fruktansvärt.
- Var sexet så dåligt? undrade doktorn.
- Nej, nej, svarade kvinnan. Sexet var det bästa jag haft på 25 år, men jag kan aldrig mer visa mig på McDonalds igen...
 
 
 
 
En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman:
- Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte här ifrån förens jag fått vad jag vill ha!
Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund men sa sedan:
- Okej då, välj ut en av mina flickor.
- Har någon av dem någon sjukdom?
- Naturligtvis inte! sa Bordellmamman.
Men pojken påpekade:
- Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!
Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade:
- Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?
Han svarade, om än lite motvilligt:
- Jo, ikväll när jag kommer hem skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så kommer jag att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem kommer han spänna på morsan, och i morgon ligger hon som vanligt med brevbäraren. Och det e DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda.
 
 
 
 
 

Ett gott skratt förlä...

0 Läs mer >>
Min man tog med mig till kiropraktorn idag på fm. och han gick igenom min rygg och mina höfter. OMG! Ja han hittade ju endel, vilket jag kan förstå eftersom jag har problem med ryggen. Musklerna värkte och det knakade på fint i ryggen. När han väl var klar kändes det kanon. Bara i nacken som det känns konstigt nu efteråt, liksom lite obehagligt, och där var han inte och "pillade"... I övrigt känns det lite lättare i ryggen, får se hur det känns imorgon :)
Min karl ser till att ta hand om mig han... well that's a first! He's a keeper for sure <3 Girls, I will so be "wifing" him!

Kiropraktorn! OMG!

0 Läs mer >>
Så nu är man färdigutbildad inom hjärt och lungräddning på barn 0-1år samt 1år-puberteten.
Dutti man kan vara då, klapp på axeln!

Utbildning del 2/2

0 Läs mer >>
M A R T I N A 

LillStrumpa fotografe...

0 Läs mer >>
Natten till tisdag var helt sömnlös pga. smärta i magen. Detta resulterade i att jag inte heller hade någon lust att stoppa i mig frukost. Så ni kan ju gissa att jag var trött igår fm. när jag jobbade på spegeln. På jobbet frös jag som en tok, och fick knappt i mig någon lunch alls. Direkt efter jobbet, vid tvåtiden, åkte jag vidare till nästa jobb för att passa tjejerna. Eftersom mamman skulle på middag med sitt arbete, blev det sent! Det blev då också bestämt att jag skulle passa en av tjejerna dagtid (8-15) idag (onsdag), för att hon är hemma sjuk från skolan. Jag kom hem till Thomas, trött och slut i kropp och själ, vid halv tolv på natten efter att varit uppe sen klockan halv sju. Han kom och mötte mig vid tunnelbanan och lånade ut sina vantar till mina kalla händer. Efter en varm härlig dusch kom jag äntligen i säng! Lika hungrig som på morgonen, men jag orkade verkligen inte äta nånting. När jag vaknade i morse insåg jag till min lättnad att jag sovit, men det räckte tyvärr inte... Trött som f*n! Men vet ni vad! Jag har världens BÄSTA pojkvän! ♥ Han ser till att jag får mysa extra i sängen och SKJUTSADE mig ut till jobbet på färentuna! Han är verkligen den bästa, HANDS DOWN! Som pricken över i så packade han ner frukt som jag kunde äta i bilen! Så nu är jag på jobbet och längtar till sängen, men mest av allt till min karl, som ska få så mycket kärlek när han kommer hem!
Oh darling ♥ I will so wife you one day! LOVE!

HANDS DOWN! ♥

0 Läs mer >>

One day I will so wif...

0 Läs mer >>
I söndags så var jag, Thmas, Jonas och Carro till Sigtuna julmarknad. Små söta hus, goda dofter, massa snö och härligt väder! Precis som en julmarknad ska vara. Sällskapet var ju såklart flera plus i kanten! Kärlek i mängder! 
När vi, efter att vi skjutsat hem Jonas och Carro, parkerat bilen och kommer ut ur garaget så vräker snön ner. MYSIGT! ♥ Då tog vi den. Den första bilden. På OSS. Tillsammans ♥ Kärlek!
Du anar inte hur lycklig du gör mig! Tänk att du och jag känns så RÄTT ♥ Otroliga människa! 
Ett steg i taget till vi kommer till för evigt! ♥ My Love for you starts at forever and ends at never.
 

 
Så då styr vi fötterna till Västermalmsgalerian så jag kan införskaffa mig en mössa. När vi skaffat denna gråa "toppluva" och kom ut igen, så hade det slutat snöa -.- men jag blev med mössa! och den har jag haft hela dagen idag :D

Kärlek!

0 Läs mer >>
Varför gifter man sig?
Elvira 4 år: "Jag har varit på bröllop och då pussades de mycket. Man kan gifta sig om man hittat någon man vill pussa"
Alva 5 år: "Man träffar någon man gillar att leka samma lekar med och som man har roligt tillsammans med."
Alfred 5 år: "Hon vill vara med en och hon gillar att spela fotboll precis som jag."
 
Slutsats: Om man tycker om samma saker och gillar att pussas, så ska man gifta sig!
 
Hur träffar man den rätta?
Klara 6 år: "Det är killen som ska fråga, men man kan ju säga till honom att fråga. Jag tror man träffar honom på dagis eller i skolan."
Hannes 8 år: "Vet inte riktigt. Jag tror hon bara dyker upp en dag. Eller så är man vän med henne och känner att man gillar henne så mycket och då frågar man bara."
Elvira 4 år: "På dagis när man leker. Han ska vara snäll och ha blå gummistövlar. Det tycker jag är fint."
 
Slutsats: Det är killen som ska fråga, och barn vet minnsan vad dom vill ha!
 
Hur friar man?
Alva 5 år: "Det är inte så svårt. Killen har en ring och om man gillar den säger man ja."
Klara 6 år: "Man bara frågar varrandra om man gillar varrandra. Jag tycker det är tjejen som ska fråga. Det är ju hon som bestämmer sedan."
Julia 9 år: "Om jag vill gifta mig och killen inte frågar byter man kille till en som frågar. Han ska gilla hästar och laga god mat. Som pappa."
 
Slutsats: Om man bara gillar ringen är man good to go, tjejen bestämmer och ja, barn vet vad dom vill ha!
 
Hur ska ditt bröllop vara?
Alfred 5 år: "Fint och med god mat. Tacos och Coca Cola. Efter maten ska alla få äta så mycket glass de vill. Man måste ha en fotograf som tar bilder. Då blir min mamma glad."
Hannes 8 år: "Jag måste nog gifta mig i kyrkan eftersom min mamma är präst. Fast det skulle jag nog vilja också. Efter bröllopet vill jag åka till Maldiverna och surfa, det hade varit coolt."
Elvira 4 år: "Jag vill gifta mig på dagis eller i badhuset. Alla jag känner ska komma och vi ska äta massa godis och pussas."
 
Slutsats: Viktigt att mamma blir nöjd i alla lägen och massor med gott att äta till alla!
 
Vad är det bästa eller värsta med att gifta sig?
Elvira 4 år: "Det bäst är allt rosa och fint. Det värsta är att mina kusiner måste komma."
Hannes 8 år: "Det bästa är att man får en egen tjej och det sämsta är att man måste städa och sånt där tristsedan när man får barn."
Alfred 5 år: "Det bästa är att man får träffa alla vänner och ha kul. Det sämsta är att man måste pussas."
 
Slutsats: Alla släktingar är inte bra släktingar och pussar är inte alltid uppskattat!
 
 
 
Haha! Barn är ju för söta! För fler roliga svar får ni läsa "Nordens Ledande Bröllopsmagasin, Bröllops Magasinet" nummer 31, 2012. Sidan 70
Min sista slutsats: Ett gott skratt förlänger livet! <3

Läst i Bröllops magas...

1 Läs mer >>
Johan Lingdén@twitter
 

He's a genius! Johan ...

0 Läs mer >>



You make me Beautiful <3

you make me see the b...

0 Läs mer >>







countrymusic is good ...