0 Läs mer >>
Mammas bläck i skrivaren tog slut, så vi åkte tidigare till stan för att skriva ut biljetterna på biblioteket. Brommaplans skrivare funkade inte, Alviks skrivare funkade inte... Prövar lyckan på Fridhemsplan, FUNKAR INTE! Ringer till Thomas pappa, inte hemma... Provar Galerix, UR FUNKTION... Åker in till Hötorget mot Materix! BORTA! Där bygger dom... Börjar få bråttom! Stressar till spårvagnen och hoppar, till Neos stora sorg, över att ta båten till djurgården. Personerna i inträdet får förklarat hur det står till och förstår min stora besvikelse. Jag behöver bara visa biljetterna i mobilen, dom skriver ner koden och vi får komma in på Skansen! TACK!! <3
Tjejerna springer som galningar för att inte missa Ulrik Munter ^^
Så var det igång och jag kunde andas ut. Vi var på plats!
 
 
Hahaha! Jonas Gardell lärde alla barnen idag att till mobbare skulle man säga "shut up and suck!" och sen vände han sig till Tilde de Paula och säger "det är förövrigt mitt favorit citat från en porrfilm" meeeen JONAS! utbrister hon "jah men nån här MÅSTE väl vara över 18år" svarar han och föräldrarna i publiken skrattar xP
 
Efetr det beger vi oss mot maten, alla jätte hungriga! Ställer mig i den längsta kön på skansen, vart? jo till Våfflorna, och när det är min tur står en liiiite skyllt vid kassat "Endast kontanter!" WHAT?! Vart kan man ta ut pengar då? Jo i Skansen-butiken. Ut ur kön och till butiken, som inte har någon växel. Vart kan man ta ut pengar DÅ? Nere på tivolit... Ringer tjejerna som passar Neo att passa på att leka och besöka FRIENDS-tälten. Springer ner till Tivolit och tar ut pengar. Springer upp igen och ställer mig i den andra kön, fortfarande till samma våffelställe. Står och köar i en evighet och kommer tillslut fram, får då se att den kassan TAR kort!! WTF!? Beställer fyra stycken Marängswish-våfflor. När vi ätit och är nöjda går vi mot båten. Vi kunde ju inte åka båten dit, så klart vi ska åka båten hem. Köper en vuxenbiljett som ska kosta 45:- får min biljett och bryr mig inte att jag inte får min femma i växel tillbaka. I kön inser jag att han slagit in ungdomsbiljet, och jag har alltså betalat 50:- istället för 30:- som biljetten är värd. Aja skitsamma... Står i längsta kön nånsin och kommer precis inte med båten. Det gör inget, vi väntar på nästa tänker jag. Nästa kommer och vi ska gå på tjejerna går på med sina sl-kort och jag visar min biljett. Trodde jag ja!
"Det här är kvittot, jag måste se din biljett" fräser kärringen
"Öhh min biljett? Det var den här jag fick...?"
"Nej! Det är bara ett kvitto. Du ska ha fått en biljett!"
"Vaddå nej? Jag fick bara den här, jag fick inte ens min femma tillbaka i växel, men det var liksom okej så länge vi kom hem... Jag har ju mitt kvitto, du ser ju att jag betalat?"
"Nej!... Du får gå och be om en biljett"
Neo störtbölar när han inser att vi ine får komma med båten och vi får gå tillbaka längst bak. Inte bara längst bak i båt kön, utan längst bak i kassakön... Kommer fram till killen i kassan och är skit arg.
"Hejsan! Jag tyckte det var helt okej att du glömde lämna min växel på 5:- men när jag får veta att jag betalat 50:- och bara fått ett kvitto och ingen biljett så blir jag INTE glad!"
Jag fick mina 20:- (eftersom han slagit in ungdom) och min biljett och han ursäktade sig jätte mycket.
SEN kom vi äntligen över vattnet!!
 
Vi mötte upp Thomas på brommaplan och bar oss av mot mamma och Prästvikens kräftskiva kombinerat med lite små gluttande på mobilen som visade fotbollen ;)
Kvällen vart mycket bättre än dagen! Och det var supergott med kräftor!

LÖRDAG!

0 Läs mer >>

Would it make any difference
If I got you alone?
If I called would you listen?
Would you hang up the phone?

ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då
jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

If I had told you the right things
Would it matter at all?
If I only knew you were standing
On the edge waiting to fall
Oh I would give just anything
To see your face to here your voice
Just one more time, oh ...
And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år
Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

It's easy goin' out on a Friday night
Easy, everytime I see him out
I can smile, live it up
The way a single girl does
But, what he, what he don't know
is how hard it is to make it look so... Easy

Alla dessa sånger som...