0 Läs mer >>
"Roses are red, violets are blue. God made me hot, but what the hell happened to you?"

what the hell?

0 Läs mer >>
Igår var det fest :) allas våran Kalle har fyllt 30år och det skulle självklart firas!
Efter att ha blivit avsläppta uppe vid hemlingbystugan och letat efter alla i en halvtimme utan resultat blev vi hämtade igen. Vi provade istället lyckan vid Hemlingby orienteringsstuga och YES! där var alla :) mitt ute i ingenstans bland snö och maschaller hittade vi stugan. Med bra musik och eld som värmde satt vi allihopa och drick och pratade.
Vi firade med lekar som "gissa bajset"-tipsrunda, "barnpogram från förr"-tipsrunda, gissa kondominnehåll (de var fyllda med olika sorters mat), sätta fuskpäls på Kalle (som knorr på gris fast... ändå inte) och "gissa sjukdommen"-tipsrunda.
Jag vann sätta fuskpäls på Kalle så jag fick med mig Kalle hem :D (Bilden på Kalle vill säga ^^)
Andreas drack öl och jag drack min coca cola som vanligt. Det vart grillning för endel ute och efter det var det dags för att basta för de flesta grabbarna. Nakna rumpor i snön och killarna sprang fram och tillbaka. Alla rumpor var väl inte lika trevliga att se på, men det var kul ändå. Vid halv två blev vi hämtade av Kjell och vi åkte hem och somnade nästan direkt båda två.

Idag har vi haft en seriöst bra städdag, badrummet är i tipptopp och all disk är diskad. Alla byttor i skåpen är sorterade och sopsorteringen nästan helt tömd. Vardagsrummet är rent och fint, förutom oordningen bland filmerna i bokhyllan som Neo river ner varje dag :)
Skrivbordet är lite stökigt också... Den ska fixas!!
Sen ska det bara bli ordning i sovrummet :) Leksakerna ska på plats och tvätt ska vikas och sorteras...

Här hemma har vi fått nya fastighetsägare och nu har vi fyllt i frågeformulär och skrivit både ris och ros, önskemäl och klagomål :) Vi hoppas på att trappen i trapphuset ska fixas så man slipper snubbla och att lekplatsen ska rustas upp nu när det faktiskt är minst en barnfamilj i varje hus :)
Vi ska få tvättstuga i vårat hus också :) Jippi!

Nej nu har Neo börjat kläma så jag gör mig redo för en bajsblöja!!

See you later!! <3

Igår, idag och nya fa...

0 Läs mer >>
Två festkvällar i rad hos Wirre :) mycket trevligt måste jag säga! Hela helgen vart en barnfri kombo av städning, tvättning och fest. På fredagen stod vi även i kafeterian en sväng, vilket gick bra som vanligt. Även om det var väldigt lite folk så fick vi in bra. Jag fick träffa en liten bebis också, go ungen Knut! :)
Det är inte klart här hemma än, då det är lite pill kvar på hyllor och bland leksaker och barnkläder, men golven är fria, rena och redo för bus!
Det ska bli lite halv ommöblering i sovrummet, för Neo ska få en bokhylla av farmor och farfar att ha alla sina böcker i.

Mobilen min vill varken ladda eller starta och är numera helt död :S vet inte hur det gick till..... batteriet var på väg att ta slut och så skulle jag ladda den. Den började ladda och jag lämnade den där på bänken. När jag sedan skulle ta mobilen och gå ut så var den död.... sen dess har den inte startat... *suck* såååå nu är det hem man får ringa om man vill ha tag på mig...

Neo kryper som en mästare nu men stannar inte påknä länge innan han ställer sig mot bord och bokhyllor :) Han växer så det knakar och väger nästan 9kg nu :) Han är storlek 74 i kläderna och mammas goding säger pappa hela dagarna ^^ Mamma säger han bara ibland, när han har lust.... Titt titt får man höra ibland också när han pillar med leksakerna.. Ludde stadiet verkar ha gått över :/ men han älskar sin vovve mer än nänsin och har nästan race hemma hos farmor och farfar. Mitt i farten kommer Ludde och öser pussar på Neo :) Lilla Ludde då.
(Jag menar hunden Larsson! Du kan andas ut nu :P)
Gåstolen är den ultimata barnvakten här hemma, han springer runt glad som sjutton och kan leka utan hjälp i sin stol :) så kommer han och springer in i våra fötter och ben när han vill komma upp :)

Unga mammagruppen är trevlig :) jag kommer in i den lite mer varje gång :) Neo har träffat en kompis, Alfred :) Hans mamma är riktigt trevlig också och bor ute vid bönan ungefär.
På måndagar, tisdagar och torsdagar är det kyrkis i Johannesgården och det är trevligt det också :)
Det sägs även att det ska startas en unga mammagrupp i skutskär också, så då blire ännu mer att göra på dagarna :)
Fullt ös medvetslös.
Har skickat in min andra ansökan till Furuvik och hoppas på svar på nått av dom till sommaren iallafall :)

Nu ska det busas för fullt, LillGodis har kommit hem från farmor och farfar efter att ha varit där och lekt heeela helgen :)
Idag var han också hos gammelmormor och firade att hon fyllde 85år. Farmors tårta fick han smaka, lyxigt!

Tjingeling

Trevlig helg och lite...

0 Läs mer >>
Idag är jag en duktig tjej :D jag har en tvättdag idag och springar fram och tillbaka till tvättstugan i snöstormen :)
Neo ligger och sover. Han va uppe lika tidigt som sin mamma och pappa imorse.
Fast magen inte alls mår bra så är jag duktig och springer :) och tur är väl det så mycket tvätt som vi har.
Vi har tvätt tid från 07.00 och ända till kl. 21.00 ikväll :) Så heeela dagen! Det blir dock en pause senare ikväll för då ska vi till innebandyhallen och jobba i kafeterian. Vi får se om Neo är hos farmor och farfar då eller om han tittar på matchen och jobbar han också ^^ Han tycker det är skojigt både hos farmor och farfar och i hallen.
Nu ska jag ner till maskinerna igen :D
tjingeling <3

Tvättstugedag :)

0 Läs mer >>
hahahahaha ^^ Ni kan ALDRIG (JAG MENAR ALDRIG) gissa vad vi precis varit med om!! Hahahahaha, nytt sätt att träffa grannarna på må jag säga ^^ hahahahahaha Jag DÖÖÖÖR av skratt!!

Det ni ska få läsa nu, tror jag kommer bringa skratt till alla!!
Vi har fortfarande inte riktigt fattat det :P

Jag och Neo kom hem vid 17tiden och får höra av Andreas att vi har en råtta bakom väggen! Han har sedan 13tiden hört raffsande och kraffsande bakomväggen och har näst intill blivit schitszofren här hemma :P
Så hör jag ett litet ljud som låter *mjaaaooo* Det lät som en liiiten liiiiten kisse... Jag tittade ut genom fönster, ut i trappen och lockade efter den men inget resultat. Så in i köket och jag hör den!! Den är i köket! Men jag ser den inte :S
Va fan är katten???
Ja men man hör den säkert genom ventilen från grannen :) jaaa men så måste det ju vara.... Men den låter så nära :SSå upp till granen ilade jag och frågade om dom hade en katt.
Ja det hade dom, MEN, den hade hittat en jätte bra gömma bland spånen i grannes "kryp"förråd och lyckat kraffsa fram ett hål. Genom det hålet har en liten kisse krypit ner och hamnat BAKOM VÅRAN KÖKSVÄGG!
PAAAAAAAAAANNNNNNNIIIIIIKKKKKKK!!!
Det blev trevligt folk och en jätte liten hundvalp i vårat kök i jakt efter liten kisse bakom vägg ^^
Hunden och Neo lekte för fullt och även jag busade massor :)
Jag ringde till fastighetskötarnas jourtelefon, mild panik och lyckades förklara för kvinnan att vi hade en katt i väggen. Vi fick tillåtelse att slå sönder väggen bakom skåpet brevid diskbänken för att få ut den stackars katten. Killen som gav oss lov skulle sedan ringde tillbaka och fick bekräftat att vi fått ut katten. Första försöket misslyckades då det va träplankor bakom hela väggen. Vi hade lyckats få bort det ena skåpet och allt. Så då bytte vi taktik och gav oss på väggen under diskbänken. Så då drog och slet vi bort den röda dosan som täcker det utrymme där man kan dra kablar. Den röda dosan borta och bakom ser vi två små kisse ögon!! *JUUUUUBEL!!*
Dock är det nya hålet i väggen för litet och då kommer hammaren tillbaka och slår hålet större.
Kissens hela huvud tittar ut och snart även två små frammtassar. Katten är UTE!!! :D Jiiiipppppiiiiii!!!!
Vi skrattade en stund innan grannarna gick upp till sig.
Det som gör det lite mer komiskt är att de två som hade katten bode hos grannen bara igår och idag för att deras lägenhet i valbo rustas :P Imorgon skulle dom desutom till vetrinären :P

Nu sitter vi här, har fortfarande inte riktigt fattat vad som hände och skrattar fortfarande! ^^
Vi hann tyvärr inte ta nån bild när kattens huvud stack ut, vilket såg rinktigt kul ut. Men kort på det hål som ger oss minnen ska vi dela med oss av :)

Stackars kisse, lilla...

0 Läs mer >>


Världens bästa leksaksbutik har en blogg :)
http://boinkstore.blogspot.com/

BO!NK

0 Läs mer >>
Så ska man försöka planera in Etna i sommar (alternativt kanske galdhöpiggen). Den lilla naturmupen har vaknat i mig :) Känner extrem pepp! :D

Naturmuppen Nathalie ...

0 Läs mer >>
Så har man skickat in ansökan till Furuviksparken. Håll tummarna för mig :)
Jag sökte dock inte till restaurang utan till Karusell eller Butik, för även om jag älskade att arbeta i restaurangen så kommer inte min rygg klara av alla de sopor som byggs i berg..
Men ansökan är inne iallfall :) *hoppas hoppas*

Hoppas på Furuvik i s...

0 Läs mer >>
Båten var helt tokigt bra! Middagen var jätte god och trevlig med alla samlade (det var nog det enda tillfället vi var alla samlade) Tyvärr vart första natten bara till för sömn då det vart tre shotar till middagen och dom satte sig direkt på migränen. Men så vaknade man och av båten vandrade vi. In mot Riga bar det av. Vi gick runt i Rigas Gamla stan, sedan mot McDonalds! Wohooo! Lunch... Sedan vidare ut i snön. Jag fick äran att hålla Carinas kamera medan Hon och gänget åkte ner för isbackar och kastade snöbollar. Efter det drog jag, Nathalie och Antonios vidare till Gallerian. Butiker kollades och höjder svindlade då gallerian inte bara var en våning, utan typ 5! Och de "broar" av glas som gick tvärs över gallerian. Så träffade vi resten där och medan de andra fortsatte sina äventyr och letande efter kalsonger så fikade jag och Erik. Jag fick världens godaste och SNYGGASTE glass. Så bar det av tillbaka till båten och så fortsatte partyt! Denna gång lyckades jag parta hela natten! Wohoo! Dock avslutades kvällen med lite slagsmål men jag överlevde :D
Partyt satt i hela nästa dag i kroppen och jag längtar till nästa resa redan!
Tack Erik, Carina, Ludde, Antonios, Nathalie och Hanna för en helt underbar kryssning!! Även om jag ibland ville hoppa av båten mitt på havet, så hade jag en helt fantastisk helg!

Så kom man hem till gävle och första mammagruppsgången. Det var ganska trevligt faktiskt. Förstår att gruppen var full med så många mammor. Vet dock inte vilka åldrar tjejerna var i. Väldigt många hade inte gått klart gymnasiet än... Ska dit varje onsdag mellan 13-16 och fika och busa med Neo och andra bebbisar. Där kan man snacka om att det var spermatruckskaos i hallen ^^ Hahaha. Babymaffian har möte varje onsdag :)

I fredags var det BVC igen :) Neo vägdes, mätes och fick två sprutor. Mammas kille. Den ena sprutan var inte alls snäll och gjorde jätte ont tyckte Neo som grät och skrek. Mamma tröstade och efter en liten stund vart han lugn igen. Mammas stora och duktiga kille! <3

I fredags och lördags stod jag i kafeterian i innebandyhallen igen :)
Fredagen: 5-22.30
lördagen 14-18
Det gillar jag starkt! Jag tycker det är kul att sälja helt enkelt, men i kassa och inte över telefon. På fredagen var Neo med men igår så var han hemma hos farmor och farfar med feber efter sprutorna.
På kvällen efter hallen åkte jag och Andreas hem, duschade och gjorde oss iordning. Sedan åkte vi in till gävle och tittade på Avatar,och GUD VA BRA DEN VAR!! :D Måste se den igen :)
Mitt under filmen kom vi på samma sak samtidigt och skulle viska detta till varrandra, vi skallade dock varrandra istället ^^ AJ!! :P

Nu sitter jag iallafall hemma, barnfri och slappar mig i soffan... Vill att LillGodis ska komma hem nu så jag får krama honom :)

100%Partybåt, Mammagr...