0 Läs mer >>
Sitter hemma hos Carina och maten har precis mättat och kvadrubblat min mage till enorm storlek.
Alla är sammlade och nogra bonus människor :)
Får se hur det blir sen, men hoppas på massa fina fyverkerier och kanske en puss på tolvslaget <3

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR!

Nyår

0 Läs mer >>
Så sprang man efter... Jag verkligen SPRANG! Mina fötter hatade mig när jag skulle gå tillbaka. Jag misslyckade på grund av rädslan avatt det var fel, att man skulle få skällning... Jag som hade lovat mig själv att våga, men nej... *suck* So I'm still a total failure, FUCK!

Var på krogen igår efter lilla julafton i bromma. Sällskapet var inte mindre än the Lovley Sabrina, The Amazing Carina, the Gorgeous Cassi och The Magnificent Ludde. Det vart cider hit och shottar dit :P så rangligt och snurrigt vart det. Fick skjuss hem och fnittrade oss hela vägen från bilen upp till Carinas rum där jag fick knoppa över natten.
Idag vart vi väckta av att Carinas pappa ringde upp till oss och sa att det var frukost :) Sedan var det soffläge med en titt på Lilla Huset på Prärien <3
Så for vi iväg till Kista, där vi träffade Ekke och Ludde. Vidare till Solna efter lite shopping och mötte upp Andreas. Vidare från solna till stan och mötte upp Bockarna Bus och fikade.
Efter det var det äntligen hemfärd mot mamma min igen. Nu sitter man här i värmen och fötterna avnjuter tofflor <3
Neo får mat nu innan läggning, sedan ska mina fötter få massage och så godnatt!
Imorgon är det sista december. Sista dagen på året. NYÅR FOLKET!
Det blir middag hemma hos Carina och om de sedan ska ut blire hemfärd för oss tre. Vi får se!



" Sen den första dagen, till min sista, kommer jag alltid vilja springa efter. Men kommer väl aldrig våga inte misslyckas"

I'm still a total fai...

1 Läs mer >>
Så sitter man hemma hos mamma nere i Stockholm. Försöker få tag på folk som vill/kan träffa mig.
Idag blie stora staden iallafall, och hoppas på att deras rea är bättre än den i Vällingby.
Får se om jag får med mig min karl och mitt barn, eller om det bara blir jag/ jag och Neo...
Skulle vara kul att vara både karl och barnfri, men samtidigt vill jag ha dom med mig... Vi får se :)

Hör av er om ni vill/kan ses :D I'll be waiting! <3

Stockholm

0 Läs mer >>
Så sitter man hemma hos mamma, och känner redan att man inte vill härifrån... Jag vill verkligen bo här nere. Önskar saker och ting var så mycket anorlundare...
Nu ska jag försöka stämma möte med folk jag vill träffa <3
See You Later!!

Stockholm <3

0 Läs mer >>
Lev ditt liv till fullo varje dag. Hitta ditt sanna lyckliga ögonblick och ta vara på den varje dag. Hitta din inre lycka och se till att aldrig tappa bort den igen.Se motgångar som en väg att lära sig och inse att alla dina vägar en dag kommer leda till slutet. Spara bara dina bästa minnen och låt de andra rinna ut i sanden. Lägg alldrig en tung börda över dina axlar, dela med dig till de du älskar så kommer du se att det blir lättare. Behandla alltid de du älskar med kärlek och respekt och det samma med de som inte står på din sida. Du ska älska dig själv, så som dina vänner älskar dig. Om varje vän har en anledning att älska dig så har du en anledning att älska dig själv för varje vän.

Mina ord!

1 Läs mer >>
Nu har vi fått sammanlagt 4 julkort :) Ett av dom var till Neo, resten till oss alla tre.
Igår på kvällen åkte Carina hem och jag saknar henne massor! Det var så kul att få upp henne från sthlm. Först gick vi på julmarknaden, vilket var jätte trevligt. Första gången jag fick se allting, och inte bara rusade förbi allting... Vi ät våffla och köpte djupfrysta godisremmar :P Så åkte vi hem till mitt varma hem, käkade pizza som Andreas hämtade i snöstormen. Igår (måndag) så gick vi ner till centrum och vaccinerade Neo och sedan hem igen :) vi var borta ett par timmar, så nu vet ni hur off jag bor :P
Så har man skaffat lösen på bloggen, har du fått lösenordet så betyder det att du är väldigt speciell och att jag älskar dig en massa massor! Att du är en av de närmsta vännerna jag har.
Nej nu hägrar frukost och sedan får vi se vad jag hittar på nu när lägenheten är städad ^^ haha

PUSSAR!!

Julkort och lösenord ...

1 Läs mer >>
NU är det så här, att allt jag skriver i denna blogg misstolkas.

1. Jag saknar mina vänner, jag har aldrig sagt att jag är ensam för det.
2. Jag är ledsen om jag inte frågar alla varje dag hur ni mår, för jag har fokus på lite annat som ni kanske (edel) har förstått.

Så nu kommer jag inte skriva mer blogg, då jag tydligen fortfarande delar allt jag gör, allt som händer och allt jag tänker till hela världen. Dock får ni inte ens veta en bråkdel.
Så nu ska jag klar göra för alla.
Jag har inte sagt att jag har det svårast, att dte är så jävla synd om mig och att jag är ensam. Men jag har mina närmsta vänner 20mil ifrån mig och självklart finns det dagar som jag vill ha dom här.
Jag och Andreas bårkar MYCKET om saker vi ser väldigt olika på. Han är väldigt bra på att säga och göra saker som gör att jag känner att jag inte kan leva med honom längre. Som gör att jag inte känner att jag älskar honom längre. Men jag försöker ÄNDÅ! Men ändå så är det honom min släkt stöttar, säger att jag ska vara snäll. Han får alltså bete sig hur han vill. För det är ju jag som ger upp för lätt och kämpar för lite.
Så kommer vi till Neo. Jag älskar min son äver allt på hela jorden. Men inte varje dag. Det finns dagar som jag anser att han ska bo med sin pappa och jag ska flytta, för att jag inte känner nånting. Jag tror inte nån kan sätta sig in i situationen att man inte vill ha sin egen son, att man inte känner den kärlek man borde för sin son. Och läkaren säger att det är förlossningsdeppen som inte gått över. Hur fan ska jag leva med den? Jag klarar ju vissa dagar inte ens av att se på min son, edel dagar för att jag just som jag sa inte känner nånting, medan de andra dagar är av skuld för att jag känner så! Jag kämpar varje dag att vi ska bli en familj igen, men det är svårt när alla i familjen inte kämpar lika mycket samtidigt.
Det finns dagar när jag vill att livet ska ta slut. Det finns dagar när jag inte äter nånting alls, och det finns alldeles för många nätter som jag sitter lutad över toaletten..

Så nu blir det inge bloggande mer. För allt jag skriver misstolkas och folk vänder det både mot mig och mot andra...

Så hejdå bloggen! ♥

God natt!

Hejdå Bloggen

0 Läs mer >>
Så sitter man här igen och man klarar inte av att hålla tårarna kvar bakom ögonen...
Saknaden efter er är alldeles för stor, jag orkar inte mer! Det är alldeles för mycket som jag missar och som jag inte får vara med att dela med er. Jag ser så mycket bilder, läser så många bloggar och nu gråter jag igen, för att jag inte kunde vara där... Jag saknar er för mycket, mer än hjärtat klarar av!

Christina, Carina, Ludde, Ekke, Antonis och Tom! ♥ Jag tänker på er varje dag, och jag försöker verkligen komma ner så ofta jag kan. Förlåt om jag sviker er genom att inte vara där när ni behöver mig. Jag önskar att jag kunde flytta ner till er och vara där för er, Med er! Ändå sitter jag här, och gråter...

Jag älskar er!

Ni vet att ni är välkomna allihopa när som helst! Vill ni inte komma ensamna ta med er varrandra eller en vän, för jag saknar er något fruktansvärt och enormt!

Saknar så enormt!

0 Läs mer >>
Jag vet inte vart jag ska ta vägen av min ilska ibland. Det är en sak att ta bort och blocka en person, det kan jag ändra på igen, även om det var jävligt fel av dig att gå in på MINA konton och ta bort den personen. Man att ta bort MINA BILDER!! Både från internett OCH DATORN!! Oförlåtligt och lågt! Kommer inte kunna lita på dig... Det kommer ta tid att förlåta! Hur kan du tro att du kan göra hur du vill med mina saker på DATORN! Det där är bilder jag inte får tillbaka igen! Du har tagit bort en så stor del av mig, att du inte får den tillbaka... !

...

0 Läs mer >>
Lillbocken stod så fint när vi gick mot HeartBreak igår, Pontus så stolt och jag med honom, eftersom jag tycker den lilla är mycket sötare än den stora! Men så var krogen över och Jag, Andreas, Marie, Pontus, Emma och Jim skulle gå vidare. Så såg vi den!! Det skar i hjärtat!! Den låg ner, nästan helt död det lilla hjärtat! Så då var det var vi 6 hjältar som reste den lilla bocken igen! Allas våran LillBock kan ni väl låta bli? Barnens LillBock kan väl få stå!?
Efter resandet hade vi alla halm innanför både kläder och i hår, som jag öven hittat i sängen imorse, men lätt att det var värt det, fast den vägde TON! :)

Vi älskar dig LillBocken! ♥

Tjohoooo!!

3 Läs mer >>
Sitter hemma hos Pontus och Marie och har fått i mig både popcorn och cola :)
Nu är det utgång som gäller, Heartbreak!! Tjohoo Tjejer :)
Tänk att två människor kan göra en så glad även om man är så nere... Tack Marie och Emma <3 Ni gjorde min kväll <3

Tjohoo!!

0 Läs mer >>
Hur kommer det sig att när man ska iväg på kvällen, att man aldrig har nånting att ta på sig?? *suck*
Men nu har jag nog äntligen kommit på vad jag ska ha :P Ska bara hämta mina kläder hos familjen Norling :P
Haha, jag kan förklara varför hälften av alla mina kläder finns där... Torktummlaren funkar inte i vårantvättstuga, så de kläder som fortfarande är blöta när vi tvättat klart får åka hem till familjen Norling och torka i deras torktummlare :)
Nu blir det nog ner till BVC och lämna blöjor som Neo vuxit ur och aldrig hann använda. För att sedan överlämna Liten till farmor och farfar. Kommer sakna lillGodis som blir kvar där tills på söndag! En hel mammafri helg för Liten...
Sedan in till gävle och partyy hos Marie och Pontus

Klädproblem

0 Läs mer >>
Så ligger man i det man ska sova i inatt, soffan! Det är kaos i hela lägenheten och saker överallt. Det värsta med att verkligen rensa och städa på riktigt riktigt är att det blir så stökigt först. Sängen t.ex. blir liksom en avlastningszon på nått sätt. Så där ligger det massor med grejer!
Klockan visar 00.30 så ska upp om bara 6timmar och 20minuter. Jag är dock inte trött. Jag är alltid trött på dagen, men så när kvällen kommer och man äntligen får sova, Neo sover och man har lagt sig på den mjuka kudden, under det mjuka täcket.. Nej då kan man inte sova! *suck*
Har suttit på ikeas hemsida nästan hela dagen och försökt hittat nån bra klädkammarlösning... men jag vet inte om jag hittar nån bra lösning... Vi får se :)
Nej nu ska datorn slockna för natten tror jag :)
Godnatt! <3

Jahapp

0 Läs mer >>
Så blev det kväller och mörkt ute...
Båda pojkarna somnade framför tvn och den "otroligt" spännande filmen :P
Neo har härjat hela dagen nästan, och det har vi föräldrar också.
Stor städning har vi, och det rensas och det fixas. Klädkammaren är städad, men inte påfylld.
Det ska tvättas en massa imorgon, om vi hinner allt. Sen ska det in i klädkamaren.

Jag önskar mig ju presentkort på IKEA, få vi ihop tillräckligt mycket ska pappa hjälpa oss att bygga förvaring och fixa bättre belysning i klädkammaren <3 Tack Pappa
Imorgon blir nog sovrummet och klädkammaren helt klar, och efter det blir det ordentligt stök i hallen och linneskåpet... Så imorgon blir det vika handukar, sängkläder och kläder.
Förhoppningsvis får vi billig förvaring men fortfarande som vi vill ha...

Idag vart det korv, pommes och beasås till middag :) Jag bestämde maten. Gott var det också!

Nej nu ska jag fixa mer här hemma, båda pojkarna har hunnit vakna. Neo sitter i sin stol och snackar med Tvn och Andreas sorterar smutstvätten tills imorgon :)

I'm OUT!

Kväller

1 Läs mer >>
Det är vinter 
Och kallt
men fullt med folk på stan
Och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar?
Där du var
Jag har slutat gå förbi
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli

Jag grät
Och vi kysstes
Fast jag borde ha sett mig gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
Men än så känns det kallt
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Som en bekant
Som hängt sig kvar
För att allting har gått bra
Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag.

Det är vinter
Och kallt
När du har hört vad jag har sagt
Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

Jag vet vem jag är när jag är hos dig...
Jag är inte över dig än…

Jag är inte över dig ...

0 Läs mer >>
Vad ska jag skriva, för att ni ska förstå?
Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Ska jag falla, ja då ska det finnas rum att falla fritt!

Jag har funderat länge på hur jag ska gör med mitt liv. Hur det ska fortsätta från och med nu.
Jag vet vad jag egentligen vill, samtidigt som jag vet vad andra vill.
Jag får varje dag höra att alla är värd en andra chans,
Du menar alla är värd en annan chans så länge det blir den som ni vill ska ha en andra chans!
Så länge jag förlåter rätt person är det rätt att förlåta.
Annars är förlåt ett ord som endast få förtjänar...

Alla gör fel i livet, även du och jag.
Edel gör mer fel än andra,
samtidigt som det alltid kommer finnas nån som varit värre.

Känns som jag vet vad jag borde göra, men ska man inte följa hjärtat?
Jag är så klyven, och jag lyssnar ju alltid mer på vad andra vill än på mig själv.
Det har jag alltid gjort, och jag kan inte förändra mig över en natt även om jag vill många gånger...
Jag är så rädd att såra... Vem det än gäller.

?