0 Läs mer >>

o ♥ ✫

0 Läs mer >>
Sitter hemma hos Norling och lyssnar på när Neo sover...
Dagen är inte riktigt som den brukar vara på en måndag, känns lite konstigt...
Tvn är på men det är ingen som tittar, hundarna snarkar ikapp med Neo.
Igår var ingen bra kväll. Jag orkade verkligen inte längre, allt var jobbigare än nånsin och jag behövde höra din röst! Tack för att du ringde gumman! Kändes skönt att få gråta lite även om jag inte kunde krama dig :/ Men dufinns där när jag behöver dig!
Puss!!

Måndag

0 Läs mer >>
Så åkte jag och Andreas till Älvkarleby idag för att titta på vattensläppet vid Laxön. Det var faktiskt jätte coolt när de öppnade :) Så åt vi strömingsburgare till lunch och lyssnade på Cash is King :) Vi gick 3varv runt och tittade på tält och bilar. och vilka BILAR! jag vill också ha en biiil! som jag kan styla sönder och leka med :D <3 Grön ska den vara!
Så nu blire att lyssna på Johnny Cash och njuta av resten av dagen, frisk.
Igår skulle bli en så bra dag, jag var så glad men sen exloderade magen och jag vart jätte sjuk :/ dagen förstörd och Andreas pappa hämtade mig från stan... :( FAN!

Men idag är jag pigg, och jag ska förbli det till nästa gång!

Puss! <3

Fallensdag

0 Läs mer >>
Gå så försiktigt du kan, dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas, varning för ras.
Kom inte för nära, du vet hur det går. Jag ser vart du längtar, du ser hur jag mår.

Lasse säger det allti...

0 Läs mer >>
Ibland så går bara dagarna utan att det faktiskt händer nånting speciellt. Men idag var jag och Neo på 1årskoll på BVC. Den vanliga sköterskan vägde och mätte och Neo är stora killen :) Han är 79cm lång och väger 9020g. Sen så fick vi veta att det inte skulle bli nån spruta idag, för att det var mindre än 6månader sedan han fick svinprutan. Men i augusti ska han få sin spruta istället :) Så in till läkaren och hon frågade lite hur jag tyckte det var med honom men sa att rinnande näsor och lösa blöjor var vanligt och lät inte allvarligt när jag förklarade. Hon lyssnade lite snabbt på hjärtat efter att ha blivit sur på Neo som försökte undersöka stetoskopet. Barnläkare?? Skulle inte tro det! Så var det klart... ja låter hjärtat bra så¨är han väl en frisk 1åring, men inge frågor om vad han kan och inte kan. Om han pratar eller går nånting.... Så länge han är pigg behöver man inte oroa sig iallafall..
Så hem till Andreas föräldrar och här har vi sovit och busat i väntan på att Andreas ska komma hem. Spagetti och köttfärssås vart det till middag och snart ska vi handla lite innan vi går hem. om pengarna kommit in på kontot än. Vi växlade in massa mynt idag, och det vart en slant in på banken :)

Och så har jag lyssnat på massa låtar på senaste tiden och mina topp 5 är:

Everlast - White Trash Beautiful
Everlast - Angel
Lady Antebellum - Need You Now
Owl City - Fireflies
Kate Conlon - The Hallelujah Song



I'm out for today, Love you guys!

"Jag älskar dig, saknar dig, tänker på dig och längtar efter dig MEST!"
PAX FÖR MEST! (^^,)

Livet lever...