0 Läs mer >>
Så sitter man hemma hos mamma :)
Neo leker med rullväskan, Andreas pillar med sin mobil och de andra är på gotland för att fira nyår där :)
Var inne i stan igår och letade klänning, hittade inte den jag var ute efter, antingen slut eller i minsta storlekarna kvar. Mens å hittade jag en blå :) Lång. Ska ha den på nyår och på mattias och paulina bröllop i sommar.
Snart ska vi ut på ett nytt äventyr för dagen, ingen rast och ingen ro här inte :) får se vart det bär av idag...

Igår hade jag namnsdag, Tack för alla gratulationer :) speciellt tack till dig hjärtat!

Home sweet home

0 Läs mer >>

If you ever wonder......

0 Läs mer >>
Åh vad jag är nöjd med mina klappar i år :)
Massor med sockar fick jag, varma och sköna.
En varmakudden (vetekudde) och tofflor <3
Jag och Andreas fick en upplevelsebox som inehåller en middag för två :)
Vi fick biocheckar och en jätte fin ljuslyckta!
Neo fick kläder, presentkort på IKEA och hela familjen fick ett gäng böcker :)

Jul hos mormor på julafton och jul hos pappa på juldagen :) Mysmys värre :)

Nu blir det slappa i soffan. Imorgon ska jag ta med mig karln, sonen, mina två systrar och fem kusiner till naturhistoriska riksmuséet :)

Bye bye love <3

Julklappisar <3

0 Läs mer >>
I år önksar jag mig en lugn och fridfull jul. En jul som inte handlar om hur mycket mat man har på bordet, vem som får mest och bäst presenter eller vem som ger flest och bäst presenter. Jag önskar att alla barn får åtminstone nånting som önskat sig, men framför allt att endel barn lär sig att man inte får ALLT man änskar sig. Julen ska handla om att få samlas och må bra tillsammans, kankse äta gott och ungås. Kankse samlas framför Kalle och Karl-Bertil... Vem mår bra av julhysteri? Inte jag! och det är inte den julen jag vill dela med mig till min son. Självklar kommer Neo få julklappar, både av oss och släkten, men tills han faktiskt önskar sig saker själv är det roligare för oss om han får saker han behöver. Han blir inte lycklig ju fler paket han får, det räcker med att det är paketpapper och mycket snören på paketen. Sen vet jag inte hur någon kan se hur en säng till honom bara glädjer oss :S En säng han kommer ha flera år, som vi kommer ligga och läsa i, som an ska sova i, gömma sig under och som vi kommer bygga kojor i...!
Aja det är iallafall min bild av julen. Självklart har jag fått paket, knappast alltid det jag önskat mig, men det är inte det som räknas, utan vilka jag får dela julen med.
Självklart kommer barnen bli besvikna, om föräldrarna får dom att tro att deras lista till "tomten" kommer uppfyllas till bredden... Man behöver inte säga till barnen att tomten inte finns, men man ska aldrig få ett barn att tro att dom kommer få allt dom önskar sig, det är verkligen inte snällt! I så fall får du se till att köpa alla klapparna också...

Puss och kram och God jul! :)

Kära Tomten

0 Läs mer >>
Ett missat tåg, ett lokfel med proppfull ersättningsbuss, tillslut ett tåg till Upplands väsby, pendel till Karlberg, byte & pendel till Kallhäll, PINK PARTY! Älskade människor, coca cola till mig & Neo. Neo lyrisk över människor & självlysande stavar. Sanning och konsekvens resulterade i  Extremt(!!!) hårig lapdance, CP-sms och tryckare med Antonios. Neo fick colabubblor i magen blandat med nattvällingen som kom upp i hela hallen, på två jackor en trunk och i en sko sen somnade han. Minniskorna skrattade bara och bjöd på de. Tvätta och torka skrattandes medan Tobias smidde planer på att hämnas när Neo har sin försa fylla om (förhoppningsvis tidigast) ca 18år. Miss BitterFitta kom till festen och tjatade om att alla var 10år yngre (den yngsta på festen var 6år yngre, och det var värdinnan). Sen drog hon :P Sov tillsammans med min älskade Sabrina i soffan och vaknade som en solstråle 9.30, av (B)esviket sms... så då var man sänkt igen. Frukost och film med mina fyra bästa människor och sedan säga hejdå till tre av dom :( Iväg till pendeln till Sundbyberg, Neo somnade, fler (B)esvikna sms. Byta buss som jag fick leta efter i 20minuter och till Solna, (B)esvikna sms. Neo snarkade på bussen Träffa min underbara mamma och julshopade lite. Lunch och sen puss och kram hela dan och iväg till pendeln. Is mellan dörrarna = Försenad pendel, missade tåget. Ringer Ul = Nytt tåg kommer snart. Nytt tåg kommer = går bara till Uppsala. Till Uppsala, köper biljett och får veta att jag bara kommer till Älvkarleby på den. Bryter ihop och ringer gråtandes till Kjell! Väntar 30minuter, Tåg till Tierp, hoppar på buss från Tierp till Älvkarleby, Neo somnar, vaknar och gör i brallan och somnar om. Framme i Älvkarleby efter 2½ timmar (vilket brukar ta 1timme!!!) från Uppsala, blir jag hämtad av Kjell. TACK!! Underbara Kjell som hämtade oss med varm bil. Hem till Kjell och Janeth, får veta det hemskaste om den underbaraste, gråter, får i mig två korvar m. bröd och ett glas mjölk. Sätter mig en stund vid datorn, chattar och mailar, äter tårta och dricker cola, hem till hemmet igen.... Andas iiiiiiin...... Andas uuuuuuuuuut... På topp igen :)
Nu ska jag mysa med Neo innan han ska sova
Over and Out



Puss och Kram

En GALEN helgen i (ty...

1 Läs mer >>


R.I.P

Jag kunde verkligen i...

0 Läs mer >>
Har tagit mig igenom en hel del filmer nu när man varit sjuk och mest legat i soffan...
Despicable Me (Dumma mig): var så söt! över förväntningarna
Harry Potter & Dödsrelikerna: Jodå, den funkar precis som filmerna innan, bara sista filmen kvar nu..
Skyline: så sjukt jävla dålig! :O va hände där liksom? Dom tar en bunt Tvserieskådisar och stoppar in i en film som.... inte kommer nånstans. Ska man komma med en action/alienfilm måste man komma på någonting nytt tillslut...
The Town: Väldigt bra, fullt möjligt att den får sin Oskar den är nominerad till :)
Shrek Forever always: Nja, jag tycker ettan fortfarande är bäst, har bäst humor och är mest genomtänkt, uppföljarna blir mest... uppföljare.
Sen har det blivit en hel del The Big Bang Theory, House och Chuck :)
Men frisk måste man ju bli någon gång också och jag siktar på att bli det snart!

God natt folket!

Senaste filmerna man ...

0 Läs mer >>
Så sitter man hemma på Bergsvägen igen. En vecka gick alldeles för fort och jag saknar er redan allihopa! Jag hann med mycket men inte riktigt allt, blir så när man ska klämma in en massa saker på lite tid :) men det kommer fler tillfällen, det gör det alltid. Efter jul så kommer kanske Carina och Ludde upp, även Christina och Dimitris ska försöka komma upp :) Jag Gillar't!
Det vart lite advents mys med släkten Carlsson och lite mys med släkten Schwartz :) Jag träffade vännerna och hann med att bli fotograferad av Nathalie - http://softecho.blogg.se/ :)
Men nu sitter man hemma igen, Neo sover och A är på jobbet. Vi ska nog försöpka ta oss till Julmarknaden i Furuvik snart, men först ska liten sova färdigt :)
Under tiden lyssnar jag på musik och leker lite med datorn :)
Tänker och funderar lite på livet och skriver lite i mitt *hemliga* dockument :)


Dreams, I know that's all it is, but I will never stop dream... I'm in love with you <3 I will never have you, but I still Love you <3

Stockholm <3