Dreaming...


Jag kan tyvärr inte lägga upp nå 3D bilder, för jag har inte premium :)
Övervåningen överlappar undervåningen, där det blir tomrum är det helt högt i tak. Snyggigt :)

Undervåningen:
Man kommer in i hallen, till din höger har du badrummet, där finns både bubbelbad och dusch samt självklart toalett.
Till din vänster har du tvättstugan. Två tvättmaskiner m. både tvätt och torkfunktion och två torkskåp samt hyllor för handukar och sängkläder.
fortsätter man istället rakt fram så kommer man in i den stora sällskapsdelen med matplats och vardagsrumsdel. Det första man slås av är över fyra meter höga taket över matsalsdelen, de stora fönsterna som släpper in mycket ljus. (förhoppningsvis har man bra utsikt också ;P)
Precis brevid dörren du kom in igenom är den öppna "bar" lösningen in till köket. Köket är utrustat med hel kyl/frys som även har ismaskin på kyldörren. Ugn och spis med modern utvändig fläckt ovanför även diskmaskin finns. Går man tillbaka ut till matsalen igen och tittar till höger så ser man den del som är vardagsrum. Här finns en arbetsdel precis vid fönstret och längre in ser du den stora hörnsoffan med divandel. Väggen bakom soffan och arbetsbordet är en mörklila fodvägg som lyfter intrycket av att det är ett eget rum. På väggen ovanför vardagsrummet (som inte har samma takhöjd som matsalsdelen.) Sitter en stor tavla i olika lila nyanser utmålat.
mitt i matsalen står ett stort glasbord och 6svarta stolar. Glasbordet gör att det inte stoppar nåt ljus vilket får rummet att fortfarande kännas stort. Ovanför bordet hänger fem stora bollformade lampor i olika höjder, dekorativa och ljusbringande när det blir mörkt. Om du inte har sett den innan, vilket är mycket svårt, så i hörnet mellan köket och matsalen står en magnifik spiraltrappa som går hela vägen upp till en balkong.

Nu är vi på övervåningen. Det första man ser är den enorma fotöljen som lika gärna kunde vara en 2-sitssoffa.  på väggen är en stor bokhylla och detta är centrum för lugn. Här finns rum att bädda om man får gäster. Till höger upp för trappan möts du av stå vita dörrar med frostat glas. Dörren till vänster leder in till en mindre hall, för att ljudisolera mellan rummen lite ytterligare. I hallen möts du av familjefotografier utslängda över väggen, alla i svarta ramar i olika storlekar. Till vänster igen, så möts du av dubbeldörrar som leder in till det stora sovrummet. I rummet står en stor säng med sänggavel i olika tygklädda kvadrater och två sängbord i samma typ med glasskiva. Du hittar sminkavdelning och en stor golvlampa till höger. på samma vägg som du kom in hittar du skjutdörrarna som leder in i klädkammaren. Går man däremot in i den högra dörren väl ute på terassen igen, så kommer man in i barn/tonnårsrummet. Direkt till höger har vi en garderob och till höger så möts du av en stor och lång arbetsyta som agerar skrivbord m. dator och musik. Inne till höger i rummet står en ordentlig säng med utdragbar gästsäng under. Väggen som sängen står emot är röd vilket lyser upp och ger liv åt resten av rummet.

Välkommen (^^,)

Kommentera här: